Uratarinoita

Tuulia Kuoppamäki
Tuotantopäällikkö

 

Juha Luoma
Kokoonpanotyöntekijä

Tuulia Kuoppamäki

Automaatiotekniikan insinööriksi opiskellut Tuulia Kuoppamäki oli juuri aloittanut uuden työnsä MSK Cabinsin tuotannonsuunnittelutiimissä, kun hän kertoi oman tarinansa. Tuulia on  edennyt vauhdilla vaativampiin tehtäviin. Ensin hänet nimettiin MSK Cabinsin kokoonpanosta vastaavaksi osastoinsinööriksi ja nyt hän on MSK Groupin toisen tytäyhtiön Junkkarin tuotantopäällikkönä.

Katso Tuulian tarina kokonaan MyTech -sivustolta.

Takaisin

 

Juha Luoma

Sähkö- ja automaatioasentaja Juha Luoma kokoaa Valtra-traktoreiden ohjaamoja MSK Cabinsilla Ylihärmässä. Juhan työtehtävät vaihtuvat tiheään, sillä hän tuuraa poissaolevia työntekijöitä sekä osakokoonpanossa että kokoonpanolinjalla. Juha aloitti helpommista osakokoonpanotöistä, mutta kokemuksen karttuessa hän on päässyt työskentelemään monipuolisesti niin osakokoonpanossa kuin kokoonpanolinjallakin.

Vaihteleva työ on Juhalle mieleen ja nykyään hän työskenteleekin omasta toiveestaan tehtaan tuuraajana. Kun joku tehtaan työntekijöistä on sairaana, Juha hyppää hänen saappaisiinsa. Uudessa työtehtävässä tarkat työohjeet ja työkavereilta saadut neuvot auttavat eteenpäin. "Pidän siitä, että työtehtävät vaihtuvat tiheään ja pääsen oppimaan sekä kokemaan mahdollisimman paljon. Vaihtelu virkistää", Juha sanoo.

Katso Juhan tarina kokonaan MyTech -sivustolta.